O’ jul med din glede…

Til tross for at det fortsatt er noen måneder igjen til første skoledag mandag 19. august, og det fortsatt er skiføre i Tuddal har vi sett framover mot jul. Tuddal Montessoriskule har fått lov til å arrangere årets julemarknad i Tuddal lørdag 16. november. Ikke bare er det trivelig å holde tradisjonene med julemarknad i hevd, men det gir også muligheter til å skaffe friske penger nå i etableringsfasen.

Videreutdanning av en montessoripedagog koster oss minst 100.000 kroner i “reine penger”, og vi er i den gledelige situasjonen at vi har funnet en god lærer som nå er i gang med denne halvannet år lange videreutdanninga!

Som mange i Tuddal veit ligger det mye arbeid bak et vellykka julemarknadsarrangement. Vi i styret er så heldige at vi har fått med oss Lillian Wangen til å koordinere loddbøker, loddsalg og gevinster fram mot julemarknaden. Hvis du har eller kan skaffe en fin gevinst til loddbøkene (eller til åresalget på julemarknaden) blir vi virkelig glade, ta i så fall kontakt med Lillian på telefon 95814298 eller epost julemarknad@tuddalmontessori.no. Lillian er også riktig dame å snakke med hvis du har lyst til å bidra med planlegging, forberedelser, loddsalg eller gjennomføring av julemarknaden!

For å gi så mange som mulig sjansen til å sikre seg en god posisjon i loddbøkene sparker vi i gang loddsalget med kakelotteri og ferske loddbøker på Joker Tuddal onsdag før skjærtorsdag (17. april).

For å sikre et godt kakelotteri er det sjølsagt viktig med kaker, og vi vil gjerne ha litt hjelp til å fylle kakebordet denne onsdagen. Hvis du eller noen du kjenner har anledning til å bake ei kake til kakelotteriet (eller har noe annet godt, fint eller kult som kan loddes ut) er det fint om du tar kontakt med Lillian, gjerne i relativt god tid før kakelotteriet.

Og skulle du ikke være så glad i kaker tar vi gjerne imot bidrag på konto 2699.44.95622 eller til vårt Vippsnummer 543451!