Signering av arbeidskontrakter

I strålende solskinn kunne styret i Tuddal Montessoriskule i dag mandag 15. april juble over å ha fått signert arbeidskontrakter med undervisende rektor Torhild Landsverk og pedagog Inger Aslaug Bondal.

Torhild Landsverk kommer fra Gransherad, og er nå bosatt på Notodden. Torhild er utdanna allmennlærer med spesialpedagogikk fra Høgskolen i Telemark på Notodden og montessoripedagog fra Waterpark Montessori International i Oslo. Med over 25 års variert erfaring som lærer ved både små og store barne- og ungdomsskoler, Voksenopplæringa, og lærer og teamleder ved Lisleherad Montessoriskole, er vi glade for at Torhild nå er klar for nye utfordringer som rektor ved Tuddal Montessoriskule.

Vi er også så heldige at vi har fått med oss Inger Aslaug Bondal på laget. Inger Aslaug er utdanna allmennlærer fra Høgskolen i Telemark på Notodden og er i full gang med videreutdanning i montessoripedagogikk hos Waterpark Montessori International i Oslo. Inger Aslaug jobber i dag på Tuddal Oppvekstsenter, og det er betryggende å få med seg ei solid dame som kjenner elevene og bygda godt, og som både elever, foreldre og styret vet er til å stole på.

Vi ønsker begge to velkommen med på laget og gleder oss til å drive en god skole sammen!

Fv. Malin Abrahamsen (styremedlem), André Clausen (styremedlem), Torhild Landsverk (nyansatt rektor), Asbjørg Johnsbøen (varamedlem), Inger Aslaug Bondal (nyansatt lærer), Sondre Bondal (styreleder) og Ola Søgaard (styremedlem)
Nysignert rektor Torhild Landsverk og styreleder Sondre Bondal